Doorheen het jaar worden tal van boeiende en gevarieerde workshops georganiseerd. Het aantal deelnemers per workshop wordt bewust beperkt gehouden tot maximaal 10 personen. Zo bieden we meer ruimte aan een persoonlijke begeleiding en een ontspannen sfeer tijdens het koken.

 

Voor elke workshop wordt een gemotiveerde hobbykok gevraagd. Hij/zij stelt het 3-gangenmenu samen en Chou zorgt voor alle verse, biologische ingrediënten.

 

Na het koken gaat de groep samen aan tafel. Bij een goed glas en een lekker gevuld bord, borrelen de leuke verhalen al snel naar boven!

 

 

Praktisch:

  • € 60 per deelnemer
  • Alle ingrediënten en drank zijn inbegrepen
  • Maximaal 10 deelnemers per workshop

 

Kies je workshop:

Chou meets Caribbean 03/03/23

Beeld je in: je geniet van de laatste zonnestralen☀️met je voetjes in het water en op de achtergrond ruisende palmbomen 🌴 je hebt een fruitige *rum punch of eerder pittige *ti’ punch in de hand en in de verte hoor je de reggae tonen van een steel drumband. 

De heerlijke geuren van *Jerk chicken 🍗, *kokosrijst 🥥  en een verfrissende *mangosalade komen op je af. Wat verderop staat een ketel te pruttelen met daarin verrassende *Johny cakes die zachtjes aan goudbruin worden. 

Je droomt verder van een voluptueuze *brood rum cake die afgewerkt is met een boterroomsaus op basis van agricole rum en geserveerd wordt met heerlijk vanille ijs…

Droom verder of kom gewoon naar onze Caribbean Workshop waar we met zijn allen deze droom tot leven wekken 😊.


*deze heerlijke gerechtjes maken we samen klaar en eten we ze daarna gezellig op.

Kookworkshop

€ 50,00

Kookworkshop

€ 50,00